Marja-asema

Kiitämme marjantuojia! Puolukan osto on tänä vuonna päättynyt. 


Satosankarit-marja-asemamme on nyt avattu

Pyhäjoen 4H-yhdistys pyörittää Pyhäjoella Satosankarit-marja-asemaa. Ostamme puolukkaa. 

Tuo keräämäsi puolukat myyntiin 4H:n Satosankarit-marja-asemalle tuet paikallista nuorisotyötä.

Satosankarit on Suomen 4H-liiton metsämarjojen ostoon ja välitykseen sekä nuorten työllistämiseen liittyvää toimintaa. Satosankarit-brändin alla toimii noin 50 4H-yhdistysten ylläpitämää marja-asemaa ympäri Suomea sekä mustikan ja puolukan poimintaa varten perustettuja keruurinkejä. Marja-asemille työllistyy paikallisia nuoria.

Paikkakunnalle perustetaan myös metsämarjojen keruurinki, johon on mahdollista tulla mukaan ja sen kautta myydä keräämänsä marjat Satosankarit marja-asemalle. Keräämään voi siis lähteä yksin tai porukassa - siihen kannustamme kaikkia alueemme nuoria!

Paikalliset 4H-yhdistykset toimivat marja-asemaa pyörittävien nuorten työnantajina sekä järjestävät perehdytystä ja neuvontaa uusille metsämarjojen kerääjille. 4H-järjestö on pyörittänyt metsämarjojen osto- ja välitystoimintaa jo useiden vuosien ajan, ja kesästä 2020 eteenpäin se keskittyy Satosankarit-toiminnan alle.

Lisätietoja Satosankarit-marja-asemastamme sekä keruuringeistä antaa: Saara p. 044 339 0220

TIENAA RAHAA!

Ilmoittaudu mukaan nuorten keruurinkiin!

Keruurinki on suunnattu kaikille 3.-9. luokkalaisille lapsille ja nuorille. Poimimalla metsästä marjoja, voit myydä ne 4H marja-asemalla ja tienata rahaa. 

Viidelle ensimmäiselle nuorelle poimijalle (alle 29v) luvassa poimintabonus: 20€. 

Metsässä on mukavaa, tervetuloa mukaan!