p. 044 339 0220

Arjen Turva työpalvelu alkaa tammikuussa 2021. Arjen Turva on Pyhäjoen kunnan tukemaa, matalan kynnyksen työpalvelua yli 70 - vuotiaille. Kaikille suunnatusta 4H-Työpalvelusta voit lukea lisää täältä.

Arjen Turvaan sisältyy pihatyöpalvelu, kotityöpalvelu, kauppa-apu sekä muut palvelut sopimuksen mukaan. Meiltä siis onnistuu kaikki ikkunanpesuista haravointiin ja ruuanlaittoon! Jos mielessäsi on jokin homma, johon tarvitset apua, ota yhteyttä. Toteutamme työn toiveesi mukaan; Mikäli haluat, että tulemme porukalla haravoimaan pihasi tai kantamaan puita vajaan, se onnistuu. Palvelu on tuntiveloitteinen, eli hintaan ei vaikuta se, monta työntekijää on paikalla. Tarvittaessa siis valmistamme ruuan ja siivoamme samalla kerralla.

Arjen Turvassa työllistyvät 4H-Löytöpuodin väki sekä 4H-nuoret. Arvioimme sopivimmat työntekijät työtilausten perusteella.

Koronaohjeistuksissamme noudatamme THL:n ohjeistuksia koronavirustartuntojen torjunnasta kotiin annettavissa palveluissa

Erityisesti kiinnitämme huomiota seuraaviin asioihin:

 • Työntekijöillä maskit, pidetään asiakkaaseen turvavälit ja huolehditaan erityisen tarkasti hygieniasta.
 • Asiakkaan tarvitessa kauppa-apua, asiakas jättää sovittuna ajankohtana ostoslistan ja käteistä oven ulkopuolelle, ja toimitamme samaan paikkaan kauppakassin ja vaihtorahat.
 • Siivoustehtävät voimme tarvittaessa suorittaa silloin, kun asiakas ei ole kotona.
 • Mikäli työ on ulkona tapahtuvaa, emme tule sisälle vaan maksu hoidetaan joko käteisellä kontaktia välttäen tai laskulla. Työn ohjeistus voidaan hoitaa puhelimitse.
 • Asiakkaan toivoessa ruuanlaittoapua, voimme tarvittaessa valmistaa ruuan myös meidän tiloissamme, ja toimittaa asiakkaalle. Näin toimiessa hinnoittelu aikaperusteinen 10€/h + ruoka-ainetarvike maksu.


Arjen Turva palvelu sisältää:

1.      Pihatyöpalvelun

 • Ruohonleikkaus
 • Kukkapenkin hoito
 • Puutarhatyöt
 • Haravointi
 • Lumityöt (kohtuullisissa määrin)

2.      Kotityöpalvelun

 • Siivous
 • Ikkunanpesu
 • Ruuanlaitto

3.      Kauppa-avun

 • Ostoslistan perusteella tehdään ostokset käteisellä

4.      Muut palvelut sopimuksen mukaan, mm.

 • Halkojen kanto
 • Hehkulamppujen vaihto
 • Eläinten hoito

Työ tapahtuu asiakkaan omilla välineillä. Vaarallisia työmenetelmiä tai työvälineitä (esim. rikkinäisiä sähkölaitteita) ei saa käyttää, ja nuorilla on aina velvollisuus kieltäytyä työstä, jos siitä saattaa aiheutua vaaraa. Nuorten työskennellessä asiakkaiden tehtävissä, asiakas vastaa nuoren perehdyttämisestä työvälineiden (esim. ruohonleikkuri) käyttöön.

Pyrimme sopimaan säännölliset käynti-ajat säännöllisesti palvelua tarvitseville vanhuksille.

Hinnoittelu

Palvelu on tuntiveloitteinen, eli emme veloita erikseen jokaisesta työsuoritteesta. Työntekijöiden määrä ei myöskään Arjen Turvassa vaikuta tuntiveloitukseen. Työllistävimmät työtehtävät suoritammekin porukalla, jolloin hinta asiakkaalle on myös alhaisempi, kuin että jos työ tehtäisiin yksin (huom. tämä koskee vain Arjen Turvan asiakkaita).

Hinta on 10€/h (sis. alv 24%)

Matkakorvaus 0,53€/km

Matkakulut laskutetaan, mikäli työntekijän matka asiakkaan luo on pidempi, kuin työntekijän matka kotoa 4H-toimistolle. Kauppa-avusta veloitetaan myös matkakorvaukset.

Maksu: Lasku / käteinen

Tilaukset puhelimitse tai tästä:

Palvelu jota tilaan:
Tilaaja on tutustunut alla oleviin ehtoihin. Tilaussopimus voidaan irtisanoa jommankumman osapuoloen taholta irtisanomisaikaa noudattaen.

Ehdot:

Työntekijä on työsuhteessa 4H-yhdistykseen, joka huolehtii työnantajavelvoitteista. Tilaaja suorittaa sopimuksen mukaiset maksut 4H-yhdistykselle. Tehtyjen työtuntien tarkastamiseksikäytetään erillistä tuntilistaa, jonka työntekijä ja tilaaja vahvistavat allekirjoituksillaan. Mikäli tässä sopimuksessa tarkoitettujen palveluiden kustannukset nousevat sopimusaikana, niin asiakasta tiedotetaan siitä vähintään kuukausi ennen muutoksia.

4H-yhdistys vastaa työn suorittamisesta sopimuksen mukaisesti. Mikäli työtilaus tehdään asiakkaan työvälineillä, niin asiakas vastaa työturvallisuuslain mukaisesti välineiden kunnosta ja niihin tarkoitetuista mahdollisista turvavarusteista. Mikäli tilaaja haluaa muuttaa suoritettavan työn laatua, on asiasta sovittava etukäteen 4H-yhdistyksen kanssa. Mikäli tilaaja rikkoo tämän sopimuksen määräyksiä tai asiaan liittyvää lainsäädäntöä, on 4H-yhdistyksellä oikeus purkaa tämä sopimus ilman irtisanomisaikaa.

Sopimuksella kerättävät henkilötiedot muodostavat henkilörekisterin.4H-yhdistyksen tietosuojaseloste löytyy yhdistyksen verkkosivuilta tai pyydettäessä 4H-yhdistykseltä sähköpostitse.