4H YRITYS

Oma 4H-yritys

Helppo tapa kokeilla, millaista on olla yrittäjä. Oma 4H - yritys antaa sinulle mahdollisuuden yrittäjyyden kokemiseen ohjatusti ja turvallisesti. 4H - yritys on keino tienata rahaa, mutta elinkeinosta ei ole kysymys. Oman 4H yrityksen voit perustaa osallistumalla yrityskurssille.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

4H-yrittäjä

4H-yrittäjä on aina 4H-yhdistyksen jäsen. Jos et vielä ole, katso www.4h.fi/liity

"4H-yrittäjänä voin käyttää luovuuttani ja olla tekemisissä ihmisten kanssa. Olen oman itseni pomo ja itse vastuussa tekemisistäni. Ja mikä parasta, ansaitsen omalla työlläni!"

4H-yrityksen perustaminen on helppoa. Yritysideasi voi olla uusi, tai voit käyttää jotain jo keksittyä.  Yrityksessäsi voit esimerkiksi hoitaa lapsia, leikata nurmikkoa tai leipoa leivonnaisia - Sinun ideasi on varmasti toteuttamisen arvoinen!

Sinä itse päätät, millaista yritystä pyörität, ja miten kauan. 4H-yrityksestä voit tehdä itsellesi myös kesätyön, josta saat arvokasta työkokemusta tulevaisuutta ajatellen. Pyhäjoella on kaikille avoin yrityskurssi jälleen 25.4, jolloin saat lisätietoa oman 4h - yrityksen perustamisesta!

Lisää tietoa 4h yrityksen perustamisesta täältä 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

4H-Yrittäjät Pyhäjoella

Pyhäjoella nuoret ovat yrittäjyyshenkisiä, ja vuodesta 2012 alkaen uusia 4h - yrityksiä on syntynyt jopa 237 kappaletta!  Nuoret nauttivat yrittäjänä toimisessa erityisesti vapaudesta, ja siitä että saavat hyödyntää omia taitojaan.

4H Yritykset kahvila Heart Cafe, kahvila Nuottiavain ja kahvila Netta Tervetuloa Pyhäjoelle! Hankkeen Syyään Yhesä! Tapahtumassa syksyllä 2020. Nuoret yrittäjät valmistivat Italialaisen menuun 50:lle henkilölle.
Kahvila Nuottiavaimen tytöillä on aina tekemisen meininki!
Kesäkioskiyrittäjät nauttivat Kesäkioskilla erityisesti asiakaspalvelusta!