Jäsenyys

Jäseneksi pääsevät kaikki 6 vuotta täyttäneet. Jäsenenä pääset mukaan vauhdikkaaseen ja mukavaan 4H- toimintaan! Jäsenmaksu on 40e/hlö tai 85e/perhe. Kerhonohjaajilta, 4H - yrittäjiltä ja työpalvelunuorilta vaaditaan jäsenyys. 

Jäsenyyden tunnuksena on digitaalinen jäsenkortti. 

Liittymällä 4H:n jäseneksi, pääset osallistumaan Pyhäjoen 4H-Yhdistyksen monipuoliseen toimintaan. 4H:sta löytyy tekemistä ja oppimista niin lapsille kuin nuorille. 6-12-vuotiaille. 4H-harrastus tarkoittaa kerho- ja tapahtumatoimintaa, kuten esimerkiksi Safkasankarit- tai monitoimikerhoja sekä kesäleirejä ja kursseja. 13-28-vuotialle 4H-harrastus tajoaa mm. kansainvälistä toimintaa, työllistymistä 4H:n kautta, talous- ja työelämätaitojen oppimista tai oman 4H-yrityksen perustamista tuetusti.

Itse harrastustoiminnan lisäksi jäsenyyteen kuuluu digitaalinen 4H-jäsenkortti, jolla saa alennuksia ja etuja. Jäsenillä on lisäksi 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus.  Saat edut käyttöösi maksettuasi jäsenmaksun.

Paikalliset jäsenedut:

 • K-Market Pyhäjoki -5% alennusta
 • Optikko Pyhäjoki: Kehyksistä -25%, linsseistä -20%, näöntarkastus ilmainen

Hiihto- ja laskettelukeskukset:

 • Hiihtokeskus Paljakka: Hissiliput aikuiset (18v -) -20%,
  nuoret (13 v.–17 v.) -10%, ryhmät (yli 10 hlöä) 15 €/hlö, ryhmähinta
  ei ole voimassa viikoilla 8,9 ja 10 eikä pääsiäisenä
 • Häkärinteet, Hankasalmi: Alennus hissilipuista ja välinevuokrista 2 €. Ohjelman mukaiset 4H-iltamäet ja muut 4H-tapahtumat saat puoleen hintaan. Ohjelma osoitteessa www.hakarinteet.fi
 • Laskettelukeskus Louekeskus, Sievi: Alennus hissilipuista ja välinevuokrista 2€.
  www.louekeskus.fi

Hotellit, huvipuistot, kylpylät ja mökit:

 • Break Sokos Hotel Eden, Holstinsalmentie 29, Oulu, www.sokoshotels.fi
  Jäsenet voivat ostaa kylpylä- ja kuntosalilippuja seuraavin hinnoin. Etu on voimassa 28.2.2021 asti:
  Aikuinen 12,00 eur (yli 15 v., norm. 18,00)
  Perhelippu 34,00 eur (sis. 2 aik.+2 lasta tai 1 aik.+3 lasta, koskee vain perheenjäseniä, norm. 52,00)
 • Kalajoen Hiekkasärkät: SaniFani kylpyläliput 1 euron alennus
 • Lomamökkejä Sotkamon Vuokatissa vuokrattavana 15 % alennuksella normaalihinnasta. Etu koskee seuraavia mökkejä. Huom! Alennuksen saamiseksi tee varaus suoraan mökin omistajalle.
  Kuikankulta: omistaja Janne Pöllänen, s-posti janne@pollanen@gmail.com
  Otava/Pohjantähti: on yksi kokonainen mökki, jossa on kaksi eri puolta vuokrattavana. Omistaja: Tmo-Termo Oy Timo Hukkanen, s-posti ellu.hukkanen@ppp.inet.fi
 • Nokkakiven huvipuisto, Ruuhimäentie 3, Lievestuore, www.nokkakivi.fi
  20 % alennus rannekkeista jäsenkorttia näyttämällä
 • Puuharyhmä Oyj: 2 euron alennus kahdelta henkilöltä eli yhteensä 4 euroa pääsylipun hinnasta jäsenkorttia näyttämällä seuraavissa paikoissa: Tropiclandia, Visulahti, Puuhamaa, Serena.
 • Nuoriso- ja matkailukeskus Hyvärilä Oy, Lomatie 12, 75500  Nurmes: 2 euron alennus Kartanohotellin ravintolan noutopöytäruokailusta ja 30%:n alennus majoituksesta. Alehintaisia huoneita on rajoitettu määrä.