Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen avataan 4.1.2021.


Alla olevalla Pelimiitti-ilmoittautumislomakkeella voivat liittyä mukaan Pyhäjoella asuvat 13-17 -vuotiaat

Osallistuminen on maksutonta eikä 4H-jäsenyyttä vaadita toimintaan osallistumiseen - toivomme toki, että liityt jäseneksi ja hyödyt näin myös jäseneduista ja monipuolisesta toiminnasta

Vähimmäisikäraja on 13; osallistujan tulee olla täyttänyt 13 vuotta


Ohjeita ilmoittautumiseen:

Täytä alla olevan ilmoittautumislomakkeen kaikki tiedot huolellisesti (esim. pienetkin virheet Discord-nimimerkissä hidastuttavat toimintaan liittymistä). Klikkaa lopuksi "Lähetä"-painiketta. Lomakkeen tiedot menevät sähköpostitse Pyhäjoen 4H-yhdistykselle, pääkoordinaattorille ja Pohjois-Pohjanmaa -aluekoordinaattorille.

Parin päivän sisällä saat Discordissa kaveripyynnön Pelimiitti-profiililta (jos et ole ollut aikaisemmin kaverina), joka sinun tulee hyväksyä

Kaveripyynnön hyväksymisen jälkeen saat kutsun liittyä Pelimiitin Discord-palvelimelle. Huomaa, että kutsu vanhenee 24 tunnin kuluessa - jos kutsu kerkeää vanheta, pyydä uutta kutsua yksityisviestillä Pelimiitti-profiililta Discordissa. Kutsu on henkilökohtainen, eli sitä ei saa jakaa muille.

Hyväksyttyäsi kutsun palvelimelle olet mukana Pelimiitissä!

Kotiin lähetetään mahdollisimman pian infokirje. Sen liitteenä tulee lupalappu, joka huoltajan/huoltajien tulee täyttää ja laittaa siitä kuva omalla sähköpostilla 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajalle (pyhajoki(a)4h.fi) ja aluekoordinaattorille (pelimiitti.pohjoispohjanmaa(a)gmail.com). Lupalappu-kuvan lähettämiseen annetaan aikaa yleensä 21 päivää, tuona aikana voit kuitenkin osallistua toimintaan normaalisti. Lupalappu on pakollinen.  

Ilmoittaudu tässä:

Osallistuja on 4H jäsen
Saako osallistujaa valokuvata 4H:n kerhotoimintaan liittyvissä lehtijutuissa sekä 4H:n omiin aineistoihin?
Saako osallistujaa valokuvata Pelimiitti-toimintaan liittyvissä lehtijutuissa sekä sosiaalisen median kanavissa (esimerkiksi Instagram) jaettaviin kuviin ja videoihin?