Tahko 3-4.1.

Nuorten retki Tahkolle ja Matkukseen 3-4.1.2024! Tahkolla on mahdollisuus lasketella, käydä Holiday Clubin kylpylässä, SuperCornerissa tai ihan vain nauttia Tahkon maisemista. Aktiviteetit ja ruokailut on omakustanteisia. Olemme yötä Tahkolla Wanhalla koululla, josta lähdemme torstaina aamupäivällä Kuopion Matkukseen shoppailemaan. Olemme vuokranneet Wanhan koulun kokonaan, yöpyä voi kahden hengen huoneissa tai tilassa jossa usempi sänky. Ilmoittautumiseen voi laittaa huonekaveritoiveita, järjestellään nukkumapaikat toiveiden mukaan. 

Retki on 5.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Vanhemman tulee arvioida, voiko lapsi lähteä retkelle mukaan. Koska Tahkolla on paljon eri aktiviteettejä joista nuoret voivat valita mihin menevät, ei ohjaajat pysty olemaan koko ajan valvomassa kaikkialla. Ohjaajat kiertävät alueella ja ovat koko ajan tavoitettavissa, sekä auttamassa esimerkiksi lippujen ostossa ja välineiden vuokrauksessa. Teemme reissun ajaksi WhatsApp-ryhmän johon lisäämme kaikki, siellä ohjaajat jakavat sijaintinsa ja saamme kaikkiin helposti yhteyden.

Hinta: 70€ 4H-jäsenet ja 90€ ei jäsenet. Hinta sisältää matkat, majoituksen ja aamupalan. 

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 30.11. Laitamme retkestä laskun ilmoittautumisajan päätyttyä. Retki toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi. Ilmoittautuminen on sitova, emmekä palauta rahoja jos osallistuja peruu retkelle lähdön. Näin varmistamme, että osallistujamäärä retken toteutumiselle täyttyy.


Ystävällisin terveisin, 

Sini Paavola, 041 311 5970 / 4H Pyhäjoki

Saara Laatinen , 044 339 0220 / 4H Pyhäjoki

Tea Lumijärvi, 040 359 6104 / Kunnan nuoriso-ohjaaja

Ilmoittautuminen

4H jäsen