Aikuisille

Second 4Hand Shop Kierrätysmyymälä työllistää palkkatuella palkattuja työntekijöitä sekä kuntouttavan työtoiminnan asiakkaita. Mikäli olet ollut yhtäjaksoisesti työttömänä 2v, olet oikeutettu palkkatukeen. Tästä voit kysyä lisää TE-Toimistosta.

Kierrätysmyymälällä työtehtäviä löytyy jokaiselle. Meille saapuu lahjoituksena tavaraa, ja päivittäisiin työtehtäviin kuuluukin tavaran hinnoittelu ja järjestely hyllyihin. Sen lisäksi myymälässä toimii kahvio, johon kahviosta vastaavat leipovat tuotteita myyntiin. Asiakkaat voivat myös vuokrata kirpputoripöytiä, lyhennyttää verhoja tai korjauttaa vetoketjuja - Meiltä löytyy tekijät joka hommaan. Vuodenajasta riippuen valmistamme kierrätysmateriaaleista monenlaista tavaraa: Linnunpönttöjä, kasvulaatikoita, virkattuja tai kudottuja mattoja, villasukkia, sekä moninaisia muita käsitöitä. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu tietysti myös siivous ja muut päivän rutiininomaiset askareet.

Second 4Hand Shop:in henkilökunnasta osa toimii myös kesäleireillä keittäjinä ja siivoojina. Lisäksi tarvittaessa henkilökunta osallistuu Arjen Turva palvelun työtehtäviin.

Meille olet aina tervetullut!

Kysy lisää, jos jokin jäi askarruttamaan: Saara p. 044 339 0220.