Osallistu kyselyyn!

Järjestimme marraskuussa kyselyn, koskien ensi kesän leirejä. Vastauksia saimme paljon ja niiden pohjalta on alettu suunnittelemaan kesän 2023 leirejä. Eniten toivottiin eläinleiriä ja heppaleiriä, sekä nuorille omaa leiriä. Leirejä toivottiin tasaisesti järjestettävän keskustassa, Parhalahdella, Pirttikoskella ja Yppärissä. Kolme päivää oli selvästi toivotuin kesto leirille, sekä päiväleiri. 


Kerhoja toivottiin myös tasaisesti jokaiselle kylälle. Teematoiveista nousi esille varsinkin eläinkerhot ja liikuntakerhot. Pirttikoskella torstaisin oleva eläinkerho onkin ollut tykätty, vielä mahtuu kuitenkin mukaan. Liikuntakerhoja on alkamassa tammikuussa. 


Kyselyssä oli mahdollista myös esittää muita toiveita. Kerhoja toivottiin myös 5-vuotiaille, mutta koska 4H on nuorisojärjestö on toiminta valtakunnallisesti yli 6-vuotiaille emme voi kerhoja järjestää nuoremmille. Retkiä ja tapahtumia toivottiin koko perheelle, että myös vanhemmat voisivat osallistua. 4H:n toiminta on suunnattu lapsille ja nuorille, mutta monilla retkillä esimerkiksi Powerparkissa on usein myös vanhempia mukana. Ystävällisin terveisin,

Saara Laatinen, toiminnanjohtaja 

Sini Paavola, toiminnanohjaaja