Pelimiitti

Tietoa Pelimiitistä

Pelimiitti on pääosin etänä järjestettävää pelitoimintaa 13-17 -vuotiaille. Pelimiitissä pelataan ja jutellaan Discordin välityksellä tiistaisin klo 18-21 välillä (nk. perustoiminta). Pelimiitin kautta saa peliseuraa ja -kavereita sekä läheltä että kaukaa. Lisäksi Pelimiitissä voit järjestää pelitapahtumia ja muuta pelitoimintaa niin IRL kuin online (nk. oheistoiminta).

Toimintaa toteutetaan ympäri Suomea 4H-yhdistysten kautta (nk. Pelimiitti-verkosto). Pyhäjoen 4H-yhdistys kuuluu Pohjois-Pohjanmaan toiminta-alueeseen, johon kuuluvat tällä hetkellä myös Ylivieska, Nivala, Oulainen, Merijärvi, Kalajoki, Alavieska ja Sievi. Osallistujat tilastoidaan paikkakuntakohtaisesti omille 4H-yhdistyksille.

Peliryhmää ohjaavat vapaaehtoiset, täysi-ikäiset ja pelaamista harrastavat ohjaajat.

Osallistujien huoltajia tiedotetaan toiminnasta sekä heiltä kysytään lupaa nuoren toiminnassa mukana olemiseen postitse tulevalla infokirjeellä.

Toimintaan osallistumisen vähimmäisvaatimukset:

  • Oma tietokone ja/tai läppäri
  • Kuulokkeet mikillä (tai kuulokkeiden lisäksi erillinen mikki)
  • Discord-tunnukset
  • Toiminnassa käytetään myös eri pelipalveluita (mm. Steam, Epic Games Launcher ym.), joihin kuhunkin tarvitsee erilliset tunnukset. Osa peleistä toimii vain näiden kautta.
  • Perustason tietotekninen osaaminen/digitaidot
  • Lupa vanhemmilta osallistua toimintaan

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Lisätietoa:

Pelimiitin nettisivut: https://pelimiitti.wordpress.com/

Pelimiitti Instagramissa: @pelimiitti

Pelimiitti Twitchissä: Pelimiitti

Pelimiitti Facebookissa: Pelimiitti